Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"Βάπτιση - Υπαπαντή" Ευλογίας, Χριστοφόρου, Ιωσηφίνας και Πολυτίμης.

Ανήμερα της Δεσποτικής Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, έγινε στην ενορία μας η Υπαπαντή τεσσάρων νέων μελών του Σώματος του Χριστού, της Ευλογίας, του Χριστοφόρου, της Ιωσηφίνας και της Πολυτίμης. Σε πνευματικό κλίμα βαθειάς κατάνυξης και προσευχής τελέστηκαν τα εισαγωγικά μυστήρια της πίστης μας, το Άγιον Βάπτισμα και το Άγιον Χρίσμα και πολιτογραφήθηκαν εν Χριστώ στον ουρανό τέσσερα ευλογημένα παιδιά. Ευχόμαστε να αυξήσουν την παρακαταθήκη της Χάριτος και να είναι πάντα κοντά στον Χριστό και την Εκκλησία. Επίσης, ο Κύριος, που θέλει όλοι οι άνθρωποι να σωθούν να φωτίσει και να καθοδηγήσει κοντά Του όλους τους αδελφούς μας, που δεν είχαν ακόμα τη χαρά να Τον γνωρίσουν.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες:





















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν ονομάζετε βάπτιση.. Έλεος πια... Δεν υπήρχε εν βαρέλι να βαπτιστούν ορθά οι άνθρωποι;;; Ο Θεός να μας ελεήσει.. μόνο την ευκολία μας κοιτούμε...

Γεώργιος Οικονόμου είπε...

Ανώνυμε αδελφέ ευλόγησον! Αν από τη θεολογία του μυστηρίου σου έμεινε αυτό το βαθυστόχαστο και δυτικότερο της δικής μας αστοχίας ως εκ σχολαστικισμού εκπορευόμενον ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σου και τη χαρά μετά χαιρόντων για την υποδοχή των νέων αδελφών σου στην αγκαλιά του Χριστού.