Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Διεθνή

Οι χριστιανοί στην Μ.Ανατολή έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού

Β.Πούτιν: « Η προστασία των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή δεν είναι αρκετή»
Μετά τις δηλώσεις του Ρώσου πατριάρχη πασών των Ρωσιών Κ.Κυρίλου, για τον «εξανδραποδισμό» των χριστιανών στην Μέση Ανατολή και την καταστροφή ορθόδοξων ναών εκ θεμελίων από τους βάρβαρους ισλαμιστές , στο ίδιο θέμα εισέρχεται και ο Β.Πούτιν.  

east
Ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν δήλωσε ότι η κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή είναι «απαίσια, και η διεθνής κοινότητα λαμβάνει  ανεπαρκή μέτρα για την προστασία τους.
«Στη Μέση Ανατολή για τους χριστιανούς, η κατάσταση είναι φοβερή. Έχουμε πολύ χρόνο να μιλάμε γι “αυτό, και πιστεύουμε ότι η διεθνής κοινότητα δεν πράττει  αρκετά για να προστατεύσει το χριστιανικό πληθυσμό της Μέσης Ανατολής», δήλωσε ο  Πούτιν στους δημοσιογράφους, αναφέρει η ιστοσελίδα religare.ru/2_.
Ο επικεφαλής του Κρεμλίνου τόνισε ότι οι χριστιανοί ζουν και αναπτύσσονται στην Μέση Ανατολή εδώ και αιώνες, μιας και η  περιοχή αποτελεί την  γενέτειρα του Χριστιανισμού. «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους που χρειάζονται την προστασία της , περισσότερο από ποτέ », δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, οι διαπιστώσεις είναι καλό να γίνονται , αλλά πρέπει να ακολουθούνται από συγκεκριμένα σχέδια και δράσεις. Όλοι οι  πολιτικοί ηγέτες, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ακόμη και ο Πάπας  με τον ένα η τον άλλο τρόπο «διαπιστώνουν» ότι οι χριστιανοί  στην Μέση Ανατολή γίνονται οι «σύγχρονοι μάρτυρες « του χριστιανισμού, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει τίποτα για αυτό. Αυτό που μένει είναι τα ευχολόγια και οι διαπιστώσεις για χιλιάδες άνδρες , γυναίκες και παιδιά, που « καίγονται ζωντανοί», αποκεφαλίζονται, βιάζονται, βασανίζονται , απάνθρωπα από  ανθρωπόμορφα  τέρατα  που έλκουν την καταγωγής τους στον «μινώταυρο» και στα άλλα ημιανθρώπινα πλάσματα της  ελληνικής μυθολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: