Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ο Σιατίστης Παύλος Στην ενορία!...μας




Ο Γ' Κατανυκτικός Εσπερινός της Μητροπόλεως τελέστηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου στην Ενορία μας χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Μεγάλη ευλογία για την ενορία μας ήταν και η παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο. 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος στον εμπεριστατωμένο λόγο του παρουσίασε αναλυτικά την ιδέα ότι ο Σταυρός αποτελεί το μέτρο της αγάπης του Θεού και συγχρόνως το μέτρο της διαστροφής και της εγκληματικότητας του ανθρώπου, ο οποίος τολμά να σταυρώνει το Θεό. Στη συνέχεια, υπογράμμισε με έμφαση ότι μόνο όταν έχουμε τη διάθεση να σταυρωθούμε για τον άλλον, μόνον τότε η καρδιά μας γεύεται τη αληθινή χαρά.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας  κ. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο για το λόγο οικοδομής, θύμησε στο Εκκλησίασμα ότι «όποιου του μέλλει Ανάσταση το Γολγοθά διαβαίνει».
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς επισκέπτες του ιστολογίου μας ότι προσεχώς θα αναρτηθεί και βίντεο (video) από την ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου.

































Πηγή : stin-enoria.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: